Laptop vernietigen

Laptop vernietigen

Bij Archiefvernietiging.nl kunt u uw laptop laten vernietigen op professionele wijze. Wij zijn gespecialiseerd in datavernietiging voor bedrijven. U krijgt de zekerheid dat uw laptop op een veilige manier compleet wordt verdelgt. Na de vernietiging van uw laptop ontvangt u een certificaat als bewijs van vernietiging.

Veilig en betrouwbaar bij Archiefvernietiging

Laptops bevatten vaak veel privacygevoelige bestanden en informatie. Door de AVG-wet is het noodzakelijk dat persoonsgegevens beschermd zijn. Archiefvernietiging.nl voldoet aan alle  richtlijnen hiervoor. Wij garanderen dat de vernietiging van uw laptop 100% veilig en discreet gebeurt conform DIN 66399 veiligheidsniveau 4. Ook zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Laptop vernietigen in een shredder

Laptops worden volledig vernietigd in onze shredder. Deze grote machine voldoet aan alle wettelijke richtlijnen, met name van de AVG-wet. De shredder versnippert de laptop volledig. Ook geven wij een vernietigingsverklaring mee, dit is tevens een bewijs dat alle data is verwijderd. Serienummers en andere documentatie kunnen verwerkt worden in deze verklaring zodat u bij eventuele controles aan kunt tonen dat u voldoet aan de AVG-wetgeving.

Ook kunnen wij andere datadragers vernietigen zoals:

Doordat we actief zijn in heel Nederland kunnen wij snelle service bieden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!