Oud papier ophalen

Oud papier ophalen

Oud papier kan een groot deel van uw bedrijfsruimte in beslag nemen en de kosten van bedrijfsafval flink verhogen. Wist u dat het heel eenvoudig is om hierop te besparen en dat u zelfs geld kunt verdienen met het verzamelen van oud papier? Door oud papier te scheiden van restafval bespaart u niet alleen op afvalkosten, u kunt er zelfs geld voor terugkrijgen! Papier kan tegenwoordig 100% gerecycled worden, zodat er allerlei nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Enkele voorbeelden van papiersoorten die hieronder vallen zijn:

  • Enveloppen;
  • Folders;
  • Karton;
  • Kranten;
  • Oude documentatie;
  • Oude verpakkingen;
  • Print- en kopieerpapier;
  • Etc.

Door oud papier te scheiden draagt u tevens een steentje bij aan de natuur. Het is namelijk erg milieuvriendelijk om papier te hergebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Genoeg redenen om papierafval te gaan scheiden.

Offerte aanvragen

Oud papier inleveren of ophalen

Archiefvernietiging.nl beschikt over verschillende locaties in Nederland om oud papier in te leveren. Ook kunnen wij oud papier ophalen bij u in de buurt. Wij zamelen al meer dan 70 jaar oud papier in en bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een rolcontainer of een grote afzetcontainer te plaatsen bij u in de buurt. Hierbij kunt u denken aan afzetcontainers van 10m3 tot 40m3. Deze containers ledigen wij op het moment dat deze vol is. Dit kan zowel eenmalig als periodiek tegen een standaard scherp tarief.

Wat is de prijs van oud papier?

Voor de actuele prijs van papier willen wij u graag verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice. De oud papier prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren zoals de papierkwaliteit, hoeveelheden en datum van inleveren. Wij zijn in ieder geval erg blij met uw papier en geven altijd een vergoeding die past bij de actuele oud papier prijzen.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen!